EMİRGAZİLİLER 1.BULUŞMA VE KAYNAŞMA ŞENLİĞİ KUTLANDI

Emirgazi tarihinde ilk kez bir şenlikte bir araya geldi.Emirgazi kaymakamlığı ve sivil kurluşların ortaklaşa üstlendiği şenlik 12 mayıs 2013 pazar günü Emirgazi göleren dağında büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Şenliğe Akparti konya milletvekili Cem ZORLU,MHP konya milletvekili Mustafa KALAYCI,Akparti il yönetimi,konya MHP il yönetimi,Ereğli kaymakamı,Ereğli Belediye başkanı,Emirgazi İlçe kaymakamı,Emirgazi Belediye başkanı resmi dairelerim yöneticileri ve personeli,Kasaba Belediye başkanları,Köy muhtarları,Emirgazili ve çevre ilçe köy,kasaba ve il içi ve dışından gelen davetlilerin katılımı ile ilk kez düzenlenmesine rağmen katılımcıların bazı eksiklikler olmasına rağmen güzel bir organizasyon olduğunu belirttiler.Bizlerde bu oluşumun bundan sonraki yıllardada devamını diler.zamanlarından işlerinden fedekarlık yaparak bu güzel oluşuma katkıda bulunan bütün hemşerilerimize sevgilerimizi gönderiyoruz.