ALİ RIZA KOÇAK TAN VEDA MEKTUBU
ALİ RIZA KOÇAKTAN VEDA MEKTUBU AZİZ HEMŞERİLERİME 28 mart 2004 günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde bize verdiğiniz şehrül emin makamı Belediye Başkanlığı görevimizi 30 mart 2014 günü yeni seçilecek olan Belediye Başkanı arkadaşımıza devredeceğiz.Değerli Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımızla gök kubbede hoş bir seda bırakmak için çıkmış olduğumuz bu kutsal görevde on yıl boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen valilerimize,kaymakamlarımıza,sivil toplum örgütü başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ilçemizde görev yapan tüm kamu kurum amirlerimize Belediyemizin vefakar ve cefakar personeline desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Makamların mevkilerin gelip geçici olduğu bilinci ile ilçemize 4 ayrı dönem olmak üzere 20 yıl hizmet etme şerefine nail olduğum süre içerisinde yapmış olduğumuz bu kutsal görev esnasında kadir şinas Emirgazili hemşerilerimizden her zaman biz razı olduk.Aziz Emirgazili hemşerileriminde haklarını helal etmelerini talep etmekteyim.Bu zamana kadar bizden önceki Belediye Başkanı arkadaşlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 günü yeni seçilecek olan Belediye Başkanı arkadaşımın ilçemize hayırlı hizmetler yapmasında Allah yar ve yardımcısı olsun.