BELEDİYE BAŞKANI NURİŞEN KOÇAK MİSAFİRLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ
ELEDİYE BAŞKANI NURİŞEN KOÇAK MİSAFİRLERİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ Emirgazi Belediye Başkanı Sayın nurişen KOÇAK Konya Toprak Su ve Çölleşme ile mücadele müdürü Sayın Durmuş Ali ÇARKACI ve Müdür Yardımcısı Sayın İsmail ATA yı makamında kabul etti.Ziyaretin niteliği Emirgazi Belediye başkanlığını kazanan Nurişen KOÇAK a bir hayırlı olsun nezaket ziyareti ve ardından çölleşme ile ilgili Emirgazi de neler yapılabilir karşılıklı fikir alışverişinde bunuldu.Ziyaret için değerlendirme yapan başkan KOÇAK ilçemizde son yıllarda bir çölleşme nın olduğunu bunun önlenebilmesi içinde kurum amirlerimizden gerekli yardımları alarak Emirgazi ve çevresinde oluşan bu sorunu gidermek ve yaranın tedavisi için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.