EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI NURİŞEN KOÇAK SOMADAKİ ŞEHİTLEİRMİZİ UNUTMADI
EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI NURİŞEN KOÇAK SOMADAKİ ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI   Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen KOÇAK yapmış olduğu bası açıklamasında : Her yıl geleneksel olarak düzenlemekte olduğumuz Emirgazililer Buluşma ve Kaynaşma Bahar şenliğinin Manisanın Soma ilçesinde meydana gelen maden kazası ve kaybettiğimiz 301 şehit anısına bu yıl yapmayı planladığımız şenliğimizi iptal ettiğimizi tüm kamu oyu ve hemeşerilerimizle paylaşıyorum.Başkan KOÇAK konuşmasının diğer kısmında ise Somada kaybettiğimiz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Ailelerine ve ulusumuza baş sağlığı diliyorum dedi.Her türlü olumsuzluklara rağmen yaşamın devam ettiğinin bilincindeyiz ama bizlerin bu ortamda kayıtısız kalıp şenlik yapmamız eğlenceyi düşünmemiz sağlıklı bir düşünce olamazdı.O açıdan yapacağımız şenliğin iptal edildiğini belirtti.