EMİRGAZİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
EMİRGAZİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ Merkez Şamlar yaylası arasında bulunan asfalt yolda oluşan çukurların kapatılması bakım ve onarımı ile Emirgazi merkezde kanalizasyon çalışmalarının bitmesinin ardından bozulan merkez ve mahalledeki yollara ivedi olarak yolların bakım ve onarım işlerine hız verildi.Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Nurişen KOÇAK halkımızdan özellikle yollarımızla ilgili şikayetler alıyorduk.Bunu değerlendirerek kanalizasyon çalışmalarımızında bitmesi ile ilk etapta Yayla yollarımızın bakım ve onarım işlerini hallettik ardından Taş yollarımızı taşlarla tamir edeceğiz.mahalle yollarımızı ise kum çalışması yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.Çalışmalarımızı olumlu bulan bizleri sabırla destekleyen hemşerilerimizede çok teşekkür ediyorum.