BAŞKAN NURİŞEN KOÇAK'TAN YENİ YIL MESAJI

Başkan KOÇAK, yayınladığı yeni yıl mesajında 2016 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. 2015 yılının İslam coğrafyasının kanayan yaralarıyla geçtiğini ifade den Başkan KOÇAK, 2016 yılından beklentisinin İslam coğrafyasının ve Türkiye`nin huzura kavuşması olduğunu anlattı.
2015 yılında imkanlar dahilinde  Emirgazi`nin gelişmesi için çalışmalar yapıldığını anlatan Başkan KOÇAK, yeni yılda da projelere devam ederek ilçemizin hak ettiği görselliğe ve güzelliğe kazandırabilmek için mücadele edeceğiz dedi.. Başkan KOÇAK, yeni yıl mesajını şu şekilde sürdürdü: ''Acısıyla ve tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. 2015 yılı yoğun belediyecilik çalışmalarıyla geride kaldı. 2016 yılında da bu hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz ve ilçemizin daha modern ve güzel hale gelmesi için gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımızın da desteğiyle Emirgazi`mizi yeni yılda da inşa etmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini yüce rabbimden niyaz ediyorum.