MEVKA ÖNDERLİĞİNDE 2023 YILINDA EMİRGAZİ ADLI BİR TOPLANTI YAPILDI
 MEVLANA KALKINMA  AJANSI (MEVKA) ÖNDERLİĞİNDE 2023 YILINDA EMİRGAZİ ADLI BİR TOPLANTI YAPILDI..

Emirgazi de Öğretmen evi toplantı salonunda 16.02.2011 saat 9.30 da Konya İl Vali Yardımcısı, Emirgazi Kaymakamı,Emirgazi Belediye başkanı,Demirci Kasabası Belediye Başkanı,Işıklar Kasabası Belediye Başkanı,özel İdare Müdürü,Nufus Müdürü,Mal Müdürü,Tapu Müdürü,İlçe Tarım Müdürü,Sosyal Hizmetler Vakıf Müdürü,Milli Eğitim Müdürü,Süt Birliği Başkanı,Ziraat Odası Başkanı,Tarım il Müdürlüğünden yetkili personel,davetliler ,ve Mevka ajansından yetkili personel..Konuşmacı olarak ta Selçuk üniversitesi rektörlüğünden yetkilililerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantının amacı Emirgazi ilçesi ve havalsinde ekonomik olarak 2023 yılı Emirgazi adlı toplantıda kalıcı yatırımlar,Eğitim,Sağlık,Tarım ve insanların refah ve huzur içerisinde bir yaşam sürdürebilirliği konusunda görüşler beyan edildi.Toplantı sonucunda Emirgazide yetiştirilen ürünlerin çevre koşullarına uygun olanı ekilmesi,hayvancılıkta ise koyunculuğa ve  küçük baş hayvancılığın artırılması konusu hem fikir olarak benimsendi.Toplantı bütün katılımcıların görüşlerine teker teker yer verilmesi, öneriler ve temennilerle son buldu.