ADALET VE KALKINMA PARTİSİ 25.DANIŞMA KURUL TOPLANTISI YAPILDI.

Emirgazi İlçesi Adalet ve Kalkınma Partisi danışma meclis kurul toplantısı yapıldı.Toplantı 19.02.2011 Cumartesi günü saat 16.00 da Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıya Akparti konya il Başkanlığı,Konya Milletvekilleri,Abdullah ÇETİNKAYA,Orhan ERDEM,Harun TÜFEKCİ,Emirgazi Belediye Başkanı,Demirci Belediye Başkanı,Işıklar Belediye Başkanı,İl Genel MEclis Üyesi,Belediye Meclis üyeleri,Köy Temsilcileri,Belde temsilcileri,ve Emirgazi Akparti yönetim kurulu üyleri ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda,Emirgazinin sorunları gündeme taşındı,Özellikle Karapınar Aksaray yolunun bahar ayında başlatılması konusu,' yıllık fakülte binasının bitimi,500 kişilik kapalı spor salonu,yayla yollarının asfaltının tamamlanması,Ziraat bankasından alınan kredilerde istenen ipoteklerin yeri olmayanlara verilmemesi,Primler,DGD destekleri,Eğitim,Sağlık,her türlü sıkıntılar gündeme getirilerek İktidar partisinden ve hükümet tarafından yapılması konusunda İlçe yönetimi,Belediye Başkanları,vatandaşlar tarafından gündeme taşındı.Konu ile ilgili söz hakkı aln Millet vekilleri Emirgazinin sıkıntılarını yakından takip ettiklerini,gereken yardımı fazlasıyla yapacaklarını ve öncelikle 500 kişilik kapalı spor salonunun bahar ayında başlanacağını,Karapınar Aksaray kara yolunun ihalesi yapılan kısmınında bahar ayında ilk etapta başlanacağını,yayla yollarının stablize olarak kum döşendiğini yine bahar ayında asfaltlama işlerinin yapılacağını,Ziraat bankasında durdurulan kerdilerinde mart ayında tekrar vatandaşlarını hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.Bundan sonra Emirgaziye gereken desteği fazlasıyla verileceğinin altını çizen Milletvekilleri Adalet ve kalkınma partisine Emirgazide bir bina yapılarak çok amaçlı bir salonunda en kısa sürede emirgazililerin hizmetine sunulacağının da müjdesini verdiler.Toplantı vatandaşların isteği dilek ve temennilerle son buldu.