EMİRGAZİ BELEDİYESPORDA HEYECANLI BEKLEYİŞ

Yeni Emirgazi Belediyespor Konya Amatör Spor Külüpleri Federasyonunun düzenlemiş olduğu 1.Amatör kümede mücadele eden Yeni Emirgazi Belediyespor son haftaya girilirken 2.sıradaki yerini koruyarak play off maçlarına giderek şampiyon olmayı hedefliyor..Bulunmuş olduğu ligde 11 hafta geride kalırken 19 puan ve artı 4 averajla 2. sıdaki yerini deplasmanda Karapınar Esnafsporu 3-1 yenerek korumuş oldu.Takipcisi konya temsilcisi 1907 spor ise 18 puan ve artı 2 averajda bulunuyor.26 mart cumartesi günü saat 13 .00 de Emirgazi şehir stadyumunda Konya 1907 spor ile oynanacak olan karşılaşmada beraberlik ekibimize yetiyor.Bu karşılaşmada bütün spor severleri maça davet ediyor ve takımımıza destek vermelerini istiyoruz..