EMİRGAZİ BELEDİYESPOR İSTENİLEN PERFORMANSI SERGİLEYEMİYOR

2011-2012  2. amatör küme büyükler katogorisinde mücadele verdiği D grubunda yapmış olduğu 4 karşılaşmadan sadece bir maçta yüzü güldü.Çıkmış olduğu karşılaşmalarda Konyada Konya Özdağspora 2-0,Konya da Konya Hilal spora 2-1,Ereğli de Karapınar Esnaf spora 4-2 yenildi.Grupta tek galibiyetini Karapınar şehir stadyumunda Karkın Belediyespora karşı aldı.2-1 lik skorla.Emirgazi Belediyespor yönetimi ve teknik heyeti acil olarak bir toplantı yaparak artık mağlubiyete tahammülün kalmadığı ve bundan sonra oynanacak olan bütün maçları hedefimizin kazanmak olduğu konusunda hem fikir olunarak gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi.Bu hafta sonu oynayacağı Ereğli spor maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanan futbolcular ve teknik heyet galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz.moralımız yerinde,bu maçı alabilecek kapasiteye sahip futbolcularımıza güveniyoruz dediler..