23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE TEMSİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREV BAŞINDA
 23 NİSAN ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE TEMSİLİ BELEDİYE BAŞKANI GÖREV BAŞINDA

Emirgazi Şehit Celal Koçak ilköğretim okulu Müdürü Emel YALAMA,öğretmen Özcan KÜMÜK,öğretmen Bahar KÜMÜK,Öğrencilerden 7.sınıf öğrencisi Tunahan CAn,8.sınıf öğrencilerinden Betül KABAKCI ve Rukiye KATMAN Belediyeyi Başkanlık makamını ziyaret ederek 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde temsili Belediye Başaknalığı koltuğuna Tunahan CAN oturdu..Özel Kalem Şerafettin DENLİ den bilgiler alan Temsili Başkan Can..Daha sonra Okul Müdürü Emel hocanın Şehit Celal Koçak ilköğretim okulundaki eksiklikleri ve yapılamsı gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Temsili Blediye Başkanı Tunahan CAN Muhasebe Müdürü Dursun SÜTCÜ den okulun bahçesinin parke taşı ile döşenmesi konusunda bilgi alışverişinde bulundu.görüşme sonrasında Temsili Başkan Okul Müdürü Emel Öğretmene Bahçenin parke taşının Belediye tarafından alınabileceğini ve işçiliğinin ise Emirgazi Kaymakamı Ö.Faruk FİDAN la görüşme yaptıktan sonra olumlu cevap aldı .Taşı biz alacağız işçiliğini ise Emirgazi Kaymakamlığının yapacağı konusunda bilgi verdi.Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunanTemsili Belediye Başkanı Tunahan CAN Herkese ayrı ayrı teşekkür ederek Makamdan ayrıldı.