İŞTE GERÇEK EMİRGAZİ BELEDİYESPOR BU
 İŞTE GERÇEK ÖZLENEN İSTENEN EMİRGAZİ BELEDİYESPOR BU...

Geçtiğimiz hafta sonu Karapınar Şehir stadyumunda Konya Özdağsporla karşılaşan Emirgazi Belediyespor Amatör büyükler liginde rakibine adeta futbol resitalinden örnekler sunarak gerçek Emirgazisporun kimliğinide ortaya koymuş oldu.Maçı izlemeye gelen Karapınar spor seyircileride Emirgazi Belediyesporun oynadığı oyunu çok beğendiler. Emirgazi Belediyespor Maça şu on birle başladı.Tahir,Mustafa,Özgür Güvenoğlu,Fırat,Mehmet Sait,Okan,Deniz,Onur,Arifcan,Muammer,İbrahim onbiri ile sahaya çıktı karşılaşmaya çok iyi başlayan Emirgazi Belediyespor oyunu rakip alana yıktı.Ani gelişen kontratakta Özdağspor beklemedği bir anda golü bularak deplasmanda 1-0 öne geçmiş oldu.Oyundan kopmayan oyun displinini elinden bırakmayan Emirgazi sporlu futbolcular 35.dakikada kazanılan bir serbest vuruşta rüzgarında etkisiyle 40 metreden Mehmet Saitin vuruşu ile karşılaşmada beraberliği yakalıyordu.ilk devre karşılklı atılan bu gollerle sona erdi.İkinci devreye mutlak galibiyet parolsası ile çıkan Emirgazi Belediyesporlu futbolcular 57.dakikada ceza sahasına yapılan ortayı kalecinin elinden kaçırması ve fırsatçılığı çok iyi değerlendiren ARifcanın araya girip golü atması Emirgaz Belediyesporun öne geçmesini sağlıyordu.Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Emirgazi Belediyespor 77.dakikada kazanılan bir serbest vuruşu adeta 90 denilen yere gönderen onur maçında skorunu tayin ediyordu.Karşılaşma boyunca Emirgaz Belediyspor oyuncular daha dikkatli olsa idiler fark daha fazla olabilirdi.Taraftarın ve yönetimin özlem duyduğu takım hüviyetine kavuşan futbolcuları kutladılar..