EMİRGAZİ BELEDİYESİ YENİ BİR YOLCU TAŞIMA ARACI ALDI

Emirgaz Belediyesi Yolcu taşıma konusunda hem yakıttan tasarruf etmek hemde vatandaşların rahat ve kaliteli bir ortamda yolculuk yapabilmelerini sağlamak amacı ile yeni bir yolcu taşıma aracı alarak vatandaşların hizmetine sunmuş oldu.16 kişilik ford marka araç Karapınar-emirgazi arasında günde 2 defa olmak üzere sabah 8.30 karapınara giderek 12.30 dönüş yapacak.öğleden sonra 15.00 tekrar karapınara giderek 17.30 oradan dönüş yaparak vatandaşlarımızın karapınar,konya,ereğli arasındaki ulaşımını kolaylaştırmak açısından rahat bir ortama kavuşması konusunda bu yeni aracın ekonomik olması ve konforlu olması hem yolcu açısından hemde Belediye açısından kar hanesine yazılan güzellik olarak belirtildi.