ŞEHİT AİLELERİ ZİYARET EDİLDİ
 30 Ağustos zafer bayramı çerçevesinde Emirgazili şehitlerimizi İlçe Bölük Komutanı ve Garnizon Komutan vekili Astsb.Bçvş.Adnan ÖZYAŞILDAĞ ve Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK Emirgazi merkez nufusuna kayıtlı Şehit Celal KOÇAK ,Emirgazi Demirci Kasabası nufusuna kayıtlı şehitlerimiz olan ÖZATA ve ÖZAY soy isimli şehitlerimizin ailelerini evlerine giderek ziyaret ettiler ziyaret esnasında duygu dolu anların yaşandığı ve Bölük komutanı sayın ÖZYEŞİLDAĞ ailelerin bir sıkıntılarının olup olmadığı ve yapılacak her türlü oluşumu yapabileceklerini belirtti ve onların sıkıntılarını dinledi Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK  Şehit ailelerini dinledi ve onlarla sohbet edip sıkıntılarını dinledi Ramazan ın kutlanması ve vedaşlaşmanın ardından şehit ailelerinin evinden ayrıldılar. Şehit aileleri de bu ziyaret karşısında çok memnun olduklarını Allah Devletimize ve Ordumuzu zeval vermesin dediler.