EMİRGAZİ BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ
 YENİ EMİRGAZİ BELEDİYESPOR SAHAYA İNDİ

Konya amatör spor kulüpleri federasyonunun öncülüğünde düzenlenen Futbol müsabakalarında ilçemizi temsil eden Yeni Emirgazi belediyespor 2009 -2010 sezonu açtı.Teknik direktör Sait YILMAZ nezaretinde haftada 3 antrenman yapan futbolcular antrenmalardaki hırsları ile yeniden şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını teknik heyete ve futbolseverlere kabul ettirdiler.BU konuda bir açıklama yapan Yeni Emirgazi Belediyespor Kulüb başkanı Recep YOĞURTCU 2009-2010 futbol sezonunda B-gençler ,A-genler 1.Kümede ve Büyükler amatör olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek çekirdek kadroyu kurduklarını ve altyapıya önem vererek geleceğe daha emin adımlarla ileleyecek bir takım oluşturabilmek için mücadele ettiklerini ve hedeflerinin başarı ile birlikte güzel sporcu yetiştirmek olduğunu belirterek futbol sezonunun bütün takımlara hayırlara vesile olmasını temenni etti.