29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

29 Ekim cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.28 Ekim çarşamba günü saat 13.00 de Hükümet konağı önünde Atatürk'ün büstüne çelneklerin konuşması ile başladı.29 Ekim sabahı Konya Karatay ilçe Kaymakamı Abdullah ETİL'in makamında tebrikleri kabulü ile başlayan proğram,Merkez İlköğretim Okulu bahçesindeki törenle devam etti.Törende bir konuşma yapan Karatay Kaymakamı Abdullah ETİL,Cumhuriyetin 86.yıldönümünde birlik ve beraberliğe Atatürkün bizlere emanet ettiği gençliğe önem vermemizi ve Cumhuriyeti emin ellere güvenle teslim etmemizi belirtti.Havanın soğuk olması nedeni ile proğram kısa kesilerek öğrencilerin üşümemeleri ve gripal enfeksiyona yakalanmamaları için proğram kısa kesildi.proğram öğrencilerim şiirleri ve geçit töreni ile son buldu.