DERSHANE VE ÖĞRENCİ YURDU TEMELİ TÖRENLE ATILDI
 EMİRGAZİ SABAH DERSHANESİ VE ÖĞRENCİ YURDU TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Emirgazi Akmescit Mahallesi Yeni Sağlık Ocağı yanındaki arsaya inşa edilmesi planlanan Sabah dershanesi ve öğrenci yurdu düzenlenen törenle temeli atıldı.Törene Emirgazi Belediye Başkanı Ali RIza KOÇAK,Sabah AŞ.Genel Müdürü Abdurrahim Hoca,İlçe Müftüsü,İşadamı Halit KALKAN,Çok sayıda davetli ve vatandaşın katılması ile törende önce Ebediyete uğurladığımız M.Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz için Saygı dururşu ve müteakibinde İstiklal Marşının okunması ile temele kurban kesildi ve ilçe müftüsünün duası ile gelen misafirlere pilav üstü et ikram edilerek temel atma töreni gerçekleştirilmiş oldu.Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ali RIza KOÇAK hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile daha çok projeye imza atacaklarını ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek en iyi yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunun altını çizdi.