KONYA VALİSİ EMİRGAZİDE

Konya Valisi Aydın Nezih DOĞAN yanında bir grup heyetle ilçemizde bir nevi temaslarda bulunmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulundu.Vali DOĞAN ziyaret esnasında yanında Konya Alay komutanı Jandarma KUrmay Albay Hüseyin ÖZÇOBAN,Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet KAÇMAZ,Karapınar Kaymakamı ve Emirgazi Kaymakam vekili Osman BEYAZYILDIZ,iştirak etti,Vali DOĞAN önce Emirgazi kaymakamlığına uğrayarak ilk ziyaretini oraya gerçekleştirdi.30 dakika süren ziyaret ve görüşmenin ardından Belediye Başkanlığını yanındaki konukları ile ziyaret eden Vali DOĞAN ı Belediye hizmet binası giriş kapısında Belediye Başkanı Ali RIza KOÇAK,İlçe Başkanı H.İbrahim KOTUK,İl Genel Meclis Üyesi Süleyman KAYGISIZ,Demirci Kasabası Belediye Başkanı S.Şahin TOPAL ve Belediye personeli karşıladı.Makam odasına geçilerek ilçenin sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgiler alan vali DOĞAN Emirgazi İlçesine gereken yardımın özel idare ve valilik tarafından gerçekleştirileceğinin altını çizdi.Eğitim,Hayvancılık,Çitfçilik,iş imkanı,sosyal etkinlikler hakkındada bilgiler alan vali DOĞAN yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve ellerinden gelen bütün gayretleri göstererek en kısa süreç içerisinde gerekli yardımların Emirgazi ileçsine yapılması aşamasında çalışmalarınında hızlandırılacağını belirtti.1 saate yakın bir ziyaret gerçekleştiren vali vatandaşların ve yetkililerin sevgi çerçevesindeki uğurlaması ile son buldu.