MEVLANA KALKINMA AJANSI KIRSAL VE MALİ KÜÇÜK ÖLÇEKLİ PROJE TANITIMI YAPILDI

Emirgazi ilçesinde Mevlana Kalkınma ajansının öncülüğünde ilçemizde kırsal kalkınma mali destek ve küçük ölçekli kalkınma projeleri hakkında bilgilendirme ve tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Hacı Arslan UZAN,Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK ,Garnizon Komutanı Adnan YEŞİLDAĞ,Emniyet Amiri İsmail TUTAR,Merkez ve Köy Muhtarları,kamu kurum ve özel teşebbüs yetkilileri kamu personeli ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantıda yetkililerin slayt gösteri eşliğinde tanıtım ve bilgilendirme projelerin ansıl hazırlanması kriterleri hakkında bilgiler verilerek ilçemize en uygun projenin en kısa süreç içerisinde hazırlanarak gerekli olan yardımı alması konusunda hep fikir olundu.