EMİRGAZİ BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI 5-2
 YENİ EMİRGAZİ BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI

Konya Amatör spor Kulüpleri Federasyonunun öncülüğünde 1.amatör kümede A-Gençler liginde mücadele eden Yeni Emirgazi Belediyespor konuk ettiği Konya Hakimiyet spora adeta gol oldu yağdı.26.01.2010 salı günü saat 13.00 de Emirgazi şehir statyumunda oynanan karşılaşma soğuk ve kuru ayazla birlikte zor saha koşullarında oynandı.Sahaya olmak yada olmamak için çıkan Emirgazi Belediyesporlu futbolcular maçın tamamında oyuna hakim olan oyunu istediği gibi yönlendiren ekip olurken karşılaşmanın gollarını ilk yarıda Ersin ERDAL,Özgür GÜVENOĞLU ve Saffet ÇINAR atarken ikinci yarıda ise tekrar Ersin ERDAL ve Özgür ADALI Emirgazi Belediyespor adına golleri kaydederken rakip takım 2 golle yetindi ve Emirgazi Belediyespor perşembe günü tek antrenmanla cumartesi günü karşılaşağı Çumra Belediyespor karşılaşmasını beklemeye başladı.Taraftarlar ise takımımızın oynamış olduğu oyundan çok memnunuz bundan sonraki karşılaşmalardada aynı oyunu beklediklerini belirttiler ve Çumra karşısında başarılar dilediler.