HER ŞEYE RAĞMEN GÜZEL BİR HAFTA SONU

Emirgazide geçen hafta sonu gerçekten sosyal etkinlik olarak sportif etkinliklerde doruğa çıktı.13.03.2010 cumartesi günü saat 13.30 da Emirgazi Belediyespor ila Çumra Belediyespor arasında oynanan grup şampiyonluğu müsabakasında kendi saha ve seyircisi önünde galip gelebileceği bir karşılaşmada 1-1 boyun eğdi.karşılaşmaya Tahir-Mustafa-Baki-Özden-İsmet-Okan-Özgür-Emrah-Turcan-Onur ve Savaş onbiri ile teknik direktör Sait yılmaz nezaretinde ve kalabalık bir seyirci desteğinide arkasına alan Emirgazi belediyesporlu oyuncular oyunun kontrolünü ve hakimiyetini eline aldı şansızlık maçın başlarında dengesini kaybedip kendisini kale direğine çarpan turcanın sakatlanması ve zorunlu oyuncu değişikliğinde ersin le devam eden Emirgazi Belediyespor aradığı gölü 35. dakikada ceza sahasına yapılan bir ortada defanstan seken topu kaleye gönderen ersin ilk yarının skorunu tayin ediyordu.ikinci yarıyada kontrollü başlayan Emirgazi sporlu futbolcular skoru korumanın telaşı ile geriye yaslandı ve 70 . dakikada çumra belediyesporlu ismail kazanılan serbest vuruşu yarı saha yuvarlağından kaleye doldurdu kaleci tahir zamanlama hatası yaparak topun filelerle buluşmasına engel olamayınca karşılaşma 1-1 sonuçlandı .bu golden sonra çabalar skoru değiştirmeyince emirgazi belediyespor şampiyonluk yolunda büyük bir darbe almış oldu.

BÜYÜKLERDE GÜZEL BAŞLANGIÇ

Emirgazi Belediyespor 2. amatör büyükler katogorisinde ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı Karkın belediyesporu tek golle geçerek lige güzel bir başlangıç yapmış oldu.maça Fatih-Mustafa-Baki-Özden-İsmet-Mehmet Sait-İlker-İbrahim-Küçük İbrahim-Onur ve Kürşat onbiri ile başladı dengeli bir mücadele şeklinde geçen karlışmada ilk yarı bu skorla bitecek derken maçın 45. dakikasında Küçük İbrahim maçın skorunu belirleyen gölü kaydetti.ikinci devre de başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı .