ŞAMPİYON GEÇ UYANDI

Emirgazi Belediyespor 2. amatör küme C grubu mücadelesinde hafta sonunda Karkın Belediyesporla karkında karşı karşıya geldi.Maçın önemi Emirgazi Belediyespor açısından çok büyük önem arzediyordu .Karkın belediyespor ise formalite maçına çıktığı için çok rahat bir görünüm sergiledi.Maça temkinli vede stresli başlayan Emirgazi Belediyespor ilk yarıda yakaladığı poziyonları Ersin,İbrahim,Onurun cömertce harcamaları sonucu karşılaşma nın ilk devresi golsüz sonuçlandı.Emirgazi Belediyesporlu oyuncular ikinci devreye .direktör Sait YILMAZ ın direktifleri ile olmak yada olmamak adına mücadele için çıktıklarını yapılan baskı ile anlamış oldular ve nitekim maçın 53. dakikada sağdan ceza sahasına giren ibrahimin düşürülmesi sonucu hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi .Atışı kullanan İbrahim Okumuş topu ağlarla buluşturdu.Bu golden sonra üzerindeki stresi atan Emirgazi sporlu oyuncular daha kontrollu daha bilinçli ve ayağa pas yaparak güzel görüntüler çizmeye başladı.Nitekim 58. dakikada İbrahim Dağlı ceza sahasına girdi ve gölü atarak takımını rahatlattı.Dakika 65 İbrahim sol çizgiden driplinglerle ceza sahasına girdi kaleciyide çalımlayarak kendisinin 2. takımının üçüncü gölünü attı.oyun un kontrölü tamamen Emirgazi Belediyesporlu oyuncuların elinde iken ani gelişen bir Karkın Belediyespor atagında ceza sahasına ortalanan topa defansın kademe hatası nedeni ile İsmet topu dışarı atmak isterken filelerle buluşturdu.1-3 Dakika 70.oyun tamamen soğudu derken sahneye yine Onurun muhteşem pasına hareketlenen ibrahim Dağlı kendisinin 3. takımının 4. golünü kaydetti.Maç bu skorla bitecek sanılırken 85.Dakikada Emirgazi Belediyesporun dinamosu Sait Mehmet orta sahadan aldığı topla ceza sahasına kadar indi defansın müdahalesi sonucunda hakem penaltı noktasını gösterdi .Topun başına penaltı pozisyonunu hazırlayan Sait Mehmet geçti düzgün bir vuruşla maçın sonucunu tayin eden gölü kaydetmiş oldu .Bu sonuçla Emirgazi Belediyespor fire vermeden emin adımlarla şampiyonluğa bir nebze daha yaklaşmış oldu.Maç sonunda şarkılarla marşlarla eğlenen Emirgazi Belediyesporlu oyuncular neşeli dakikaların yaşanmasına vesile oldular.