MİNİK ÇOCUKLAR BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde her yıl olduğu gibi yine bu yılda çocuklar kısa sürelide olsa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdular.Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdür Vekili Mustafa Turhan ve öğretmen Osman PEKTAŞ ile birlikte Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan 3 öğrenci ile birlikte  Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK ı makamında ziyaret ederek öğrenciler sırası ile Başkanlık koltuğuna oturdular ve görüşlerini belirttiler.Önce Başkanlık koltuğuna Mahmut SELİNÖZEK ardından Ayşegül ERDUR ve sonrasında ise Melda ŞAHİN adlı öğrenciler koltuğa oturarak kısa sürelide olsa Emirgazinin geleceği hakkında görüşlerini belirttiler.Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK öğrenecilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler vererek bu hediyeleri uzun yıllar saklamalarını istedi.Gelecekte Bir anı olarak anlatmalarını istedi.