SAĞLIKLI VE TEMİZ SU İÇİN START VERİLDİ

Emirgazi ve havalisinde yapılan araştırmalar sonucunda suyun sağlıklı olmadığı için çevre Belediye Başkanları ile birlikte koordineli olarak bu havalide yaşayan vatandaşlara sağlıklı ve temiz su tüketimi yaptırabilmek için araştırma yapıldı. Temiz su Yeşilyurt sınırları içerisinde olduğu ve buradan Emirgazi,Yeşilyurt,Demirci,Kutören ve Belkaya Kasabasına İller bankasından 0/0 75 hibe karşılığında ortak bir proje yaptırılarak burada bulunan halka bu güzel oluşumu sağlayabilmek için Emirgazi Belediye Başkanlığı makam odasında İller bankası Konya bölge müdürü,şube müdürü,Emirgazi Belediye Başkanı,Yeşilyurt Belediye Başkanı,Demirci Belediye Başkanı,Kutören Belediye Başkanı,Belkaya Belediye Başkanı bir araya gelerek toplantıyı gerçekleştirdiler.Emirgazi merkez su şebekesinin değişimi de proje içerisinde yer alacağı kaydedildi.