HARUN TÜFEKCİ EMİRGAZİ BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Konya Millet Vekili Harun TÜFEKCİ resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Emirgazi ilçesine geldi.Belediye Başkanını makamında ziyaret eden TÜFEKCİ yi karşılama esnasında Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK,Belediye meclis üyeleri,Akparti ilçe teşkilatı yönetimi karşıladı.Makam odasında gerçekleştirilen ziyaret te Emirgazi ilçesinin sorunları hakkında Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK bilgiler verdi.Özellikle Karapınar-Aksaray yolunun bir an önce hizmete girmesi konusu,2 yıllık Meslek yüksek okulu,Emirgazi çok proğramlı lisesi ek binası,yayla yolları,içme suyu projesi,konusunda projeleri ve bir an önce yapılması konusunda bilgiler veren KOÇAK,Konya Millet Vekili Harun TÜFEKCİ de Emirgazi bu hizmetleri alacaktır.Alması içinde elinden gelen bütün kolaylıkları seferber edeceğini ,ve takipcisi olacağını söyledi.Belediyedeki toplantının ardından bir dizi ziyaretlerde de bulunan Tüfekci Kaymakamlık ,Merkez Sağlık Ocağı,Üniversite inşaatı,ve esnaflarıda işyerlerinde ziyaret ederek onlarında hal ve hatırlarını sorarak sıkıntılarını dinledi.