EMİRGAZİ BELEDİYESPOR EREĞLİ DE GOL OLDU YAĞDI 5 - 1

Emirgazi Belediyespor Amatör küme büyükler katogorisinde mücadele ettiği grubunda ligin güçlü ekiplerinden Ereğli şekersporu deplasmanda tabir yerinde olursa adeta gol oldu yağdı.5-1.Emirgazi spor maça temkinli başladı ve bu sağlam ve disiplinli oynamanın meyvesini 8.dakikada özcanın ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Muhammet kalecinin altından topu ağlarla buluşturdu ve Emirgazi sporu deplasmanda öne geçiren gölü attı.Dakikalar 15.gösterirken sol çaprazda topla buluşan muhammet takımının ve kendisinin 2.golünü atarak rakibin alobora olmasını sağlıyordu.bu gollerden sonra rahatlayan Emirgazi Belediyesporlu futbolcular oyunun tamemen hakimi idi.dakika 20 gösterirken defansın arkasına atla topu takip eden muhammet kaleciyi geçti ve üzerinden aşırtma bir vuruşla skordaki tabelayı ve dengeyi değiştiriyordu.3-0.Rakip Ereğli şekerspor bu şok gollerin ardından top yapamıyor skorun şaşkınlığını üzerinden atamazken 40.dakikada sahneye maçın ve sahanın yıldızı Muhammet çıkıyor ve ilk devre için skoru belirliyordu.4-0.İkinci yarıya aynı tempoyla çıkan Emirgazi Belediye spor 55.dakikada sol çaprazda topu önünde bulan Muhammet Emirgazi Belediyesporun ve kendisinin 5.golune imzasını atıyordu.5-0.60.dakikada Muhammet yerini Fatihe bıraktı kontrollü oyunu tercih eden takımımız 70.dakikada özcanın yerine Enesi.75.dakikada İbrahimin yerine Ercanı alıp oyunu tamamen yavaşlatıp soğutmayı başardı.maç bu skorla biteceği sanılırken uzatma dakikalarında Ereğli şekersporlu Ahmet defansada topun çarpması ile takımı adına şeref sayısını kaydedrek maçın 5-1 Emirgazi Belediyespor lehine bittiği hakemin düdüğü ile noktalandı.Bu karşılaşmada centilmence ve dostça mücadele vererek galibiyet almamıza vesile olan futbolcularımızı tebrik ediyoruz.