EMİRGAZİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON
EMİRGAZİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON Konya 1.amatör kümede mücadele eden Emirgazi Belediye spor Büyükler de 2013-2014 futbol sezonunda grubunda ilk sırayı alarak şampiyon olarak bir üst grup olan süper amatöre yükselmiştir.Takımımızın Teknik direktörü Şerafettin Denli yaptığı açıklamada çok zor şartlarda güçlü rakiplerle karşılaştık.Takımımızı şampiyon yapabilmek için çok mücadele verdik.seyircilerimizde desteği ile mutlu sona ulaştık.şampiyonlukta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Bizleri küçümseyen takımlara sahada onurlu mücadelemizle ve ardından gerçekleştirdiğimiz şampiyonlukla en güzel cevabı verdik.yeni sezonda iddialı bir takım kurarak ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceğiz dedi.şampiyonluğun ardından ilçede büyük sevinç yaşandı.