BAŞKANA PERSONELDEN VEDA YEMEĞİ
BAŞKANA PERSONELDEN VEDA YEMEĞİ Emirgazi Belediye başkanı Ali Rıza KOÇAK a personel tarafından veda yemeği verildi.Veda yemeğine personel ve azalar katıldı.Yemeğin ardından BEMBİRSEN adına plaketi Emirgazi temsilcisi Dursun SÜTCÜ takdim etti.BELSEN adına ise Başkan İbrahim bey plaketini Ali Rıza KOÇAK a verdi.Belediye personeli adına ise Selami KOCABAŞ plaketi verirken verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür etti ve bundan sonraki hayatında başarılar diledi.Başkan KOÇAK ise personele verilen görevi aynen yerine getirin başarı kendiliğinden gelecektir.Ben sizlerle çalıştığım süreçte çok iyi anılarla ayrılıyorum benden sonra gelecek başkanlada aynı çerçevede başarı sağlarsınız dedi ve personele teşekkür etti.