EMİRGAZİ BELEDİYE SPOR DOLU DİZGİN
 EMİRGAZİ BELEDİYE SPOR DOLU DİZGİN İlçemizi Konya Süper amatör kümede temsil eden Emirgazi Belediye spor rakiplerinin adeta korkulu rüyası haline geldi.Ligde çıkmış olduğu son beş maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen takımımız rakip filelere 8 gol atarken kalesinde 4 gol gördü.ilçemizin gururu ve Amatör ligde kendisinden çok bahsedilen bir takım haline geldi.Belediye Başkanı Nurişen KOÇAK yaptığı açıklamada takımımıza gereken maddi ve manevi desteği veriyoruz imkanlarımız dahilinde iyi bir ekip oluşturduk başarılarının devamını diliyorum.Ayrıca takımımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamımız sayın Salih ÇİĞDEM e,Esnaflarımıza ve işadamlarımıza takımımızı destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum dedi.