15 TEMMUZ DEMOKRASİ,MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK PROĞRAMLARI DÜZENLENDİ
 BAŞKAN NURİŞEN KOÇAK 15 TEMMUZ DEMOKRASİ,MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE 14 TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ ŞEHİT YAKINLARI ZİYARET EDİLDİ.15 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLEREK DUALAR EDİLDİ.PROĞRAM MERKEZ CAMİİNDE ÖĞLE NAMAZINDA MEVLÜT OKUNDU BELEDİYEMİZ TARAFINDAN HALKIMIZA ETLİ EKMEK İKRAM EDİLDİ.PROĞRAM DAHA SONRA AKŞAM SAAT 20.30 DA ATATÜRK ANIT MEYDANINDA İLÇE KAYMAKAMLIĞI, BELEDİYE BAŞKANLIĞI VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN ORGANİZE ETMİŞ OLDUĞU PROĞRAMLA DEVAM EDİLDİ.PROĞRAMA İLÇE KAYMAKAMI SALİH ÇİĞDEM,BELEDİYE BAŞKANI NURİŞEN KOÇAK,BÖLÜK KOMUTANI ÖMER SEZGİN,EMNİYET AMİRİ SÜLEYMAN YENER,DAİRE AMİRLERİ,KAMU PERSONELİ,SİYASİ PARTİ BAŞKANLARI,BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ,MAHALLE MUHTARLARI VE VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.