EMİRGAZİ BELEDİYESPOR PUAN DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR
 EMİRGAZİ BELEDİYESPOR PUAN KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

2011-2012  2. Amatör Küme büyükler katogorisinde çıkmış olduğu müsabakalarda 3 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak taraftarını ve spor kamuoyunu şoke etmiştir.Şampiyonluk parolosu ile lige başlayan Emirgazi Belediyespor bir türlü istenilen performansı gösteremiyor.ligde geride kalan 4 haftalık periyotta 3 malubiyet ve bir galibiyetle ligde sondan ikinci durumda bulunuyor.Bu konu üzerinde açıklamalarda bulunan teknik heyet futbolcuların antrenmanlara zamanlı zamansız gelmediklerini tam kadro ile antrenman yapılamadığı için gerçek çalışma yapılamadığı ve takımdaki eksikliklerin giderilemediğini belirttiler.17 nisan pazar günü Ereğlide Ereğlispor ile karşılaşacak olan Emirgazi Belediyespor bu karşılaşmayıda kaybettiği takdirde ligde formalite maçlarına çıkmak zorunda kalacak .O açıdan bu karşılaşmaya büyük önem veren yetkililer eğer maçın kaybedilmesi halinde bundan sonraki karşılaşmalara u16 takım futbolcuları ile çıkılacağını ve bu futbolculara Amatör kümede oynatarak tecrübe kazandırılacağı belirtildi.