ARTIK GALİBİYET İSTİYORUZ
 YENİ EMİRGAZİ BELEDİYESPOR GALİBİYET PEŞİNDE

2009-2010 futbol sezonunda B-Gençler katogorisinde mücadele ettiği C grubunda ilk iki hafta galibiyetle tanışamıyan gençler bu hafta sonu 22.11.2009 pazar günü saat 14.00 de Emirgazi Şehir stadyumunda oynanacak olan Konya 1907 spor ile oynanacak olan karşılaşmadan mutlak galibiyet galibiyet parolosu ile sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktör Sait YILMAZ ve yönetici Mustafa ÇINAR yapmış oldukları açıklamada Emirgazi Belediyesporun çok yetenekli gençlerinin olduğunu saha içerisindeki mücadelerinin karşılığını sonuca ve skora yansıtılamadığını belirtirken 1.amatör kümede mücadele eden a-gençlere ve büyükler 2.amatör kümede mücadelede edecek takıma futbolcu yetiştirmek açısından B-gençlere çok önem verdiklerini sonucun kendileri için önemli olmadığını amaçlarının Türk sporuna genç ve yetenekli kültürlü sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizdiler ve her şey Türk gençliği için,sporu sevdirmek ve zeki ,çevik ve ahlaklı gençlerin kazandırılması dediler.Bu maçta bütün Emirgazili sporseverleri takımlarını desteklemeleri için trübünde yerlerini almaları istendi.