BELEDİYE BAŞKANLARI EMİRGAZİDE BULUŞTU

Emirgazi ilçesine bağlı Demirci Kasabası Belediye Başkanı Süleyman Şahin TOPAL,Belkaya Belediye Başkanı Mehmet ŞEN,Kutören Belediye Başkanı Nurettin KARKIN ilçe Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK ı makamında ziyaret ederek bölgemize yapılabilecek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.Belediye başkanları olarak biz birlikteliğimizi göstererek halkımızada örnek davranışlar sergileyelim ve ortak sorunlarımızı güç birliği ederek çözelim konusunda birleştilrer.Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK Belediye Başkanlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek  Emirgazi olarak kasabalarımıza ve köylerimize gücümüz nisbetinde yardımcı olacaklarını ve güzel bir dayanışma ve yardımlaşma örneği sergilyerek sıkıntılarımızı ve sorunlarımızı birlikte çözmek için gereken bütün imkanları kullanacaklarını belirtti.