ŞAMPİYON EĞLENDİ
 2008-2009 Futbol sezonunda A-Gençler play off birincisi olarak 1.amatör kümeye terfi eden Yeni Emirgazi Belediyespor lu futbolcular 2010-2011 futbol sezonu öncesinde doyası eğlendiler.Önce futbolculara öğretmenevinde topluca bir yemek verildi,ardından Belediye Hizmet binası altında eski öğretmenevinde mahalli sanatçı Gökhan KARTAL ve ilçe kaymakamı Hacı Arslan UZAN,İlçe İcra Müdürü Erkan KARA ,Külüp Başkanı Recep YOĞURTCU,Genel Kaptan Şerafettin DENLİ,Teknik direktör Sait YILMAZ,çok sayıda emniyet personeli ve futbolcular seyircilerden bir grubun katılımı ile gerçeklerştirlen gece ikramların ardından karşılklı sohbetler ve sıkıntılar temennilerin ardından Mahalli sanatçı Gökhan KARTAL ın saz eşliği ile ilerleyen dakikalara kadar teknik ekip futbolcular ve davetliler eğlendi.