DEPLASMANDA KOLBASTI 2 - 1 EMİRGAZİ BELEDİYESPOR-KARATAY BELEDİYESPORUN SOFRASINI ZENGİNLEŞTİRDİ
 EMİRGAZİ BELEDİYESPOR KARATAY BELEDİYESPORUN SOFRASINI ZENGİNŞELİRDİ....2-1

1.Amatör küme A Grubu mücadelesinde Konya Karatay sahasında Karatay Belediyespor ile 20.02.2010 cumartesi günü saat 14.00 de yapmış olduğu mücadeleyi 2-1 kazanarak yoluna emin adımlarla devam etti.Her iki takım içinde önemli bir yeri olan mücadelede hiç yenilgisi olmayan Karatay Belediyesporu yenerek hem yenilmezlik ünvanını sona erdirdi,hem de Karatay Belediyesporun futbol sofrasında galibiyet ve  beraberlik yer alırken Emirgazi Belediyespor sofraya mağlubiyetide ekleyerek sofra zebginliğini artırmış oldu.Emirgazi Belediyesporun gollerini 55.dakikada savaş ve 68.dakikada Baki kaydetti.Karatay Belediyesporun tek sayısı ise Musa'dan geldi.Bu galibiyetle İlçede büyük bir sevinç yaşanırken gözler önümüzdeki hafta oynanacak Karapınar Belediyespor maçına çevrildi ve futbolcular taraftar kenetlenerek bu maçıda mutlaka kazanacakları konusunda and içtiler.