ABDULLAH ÇETİNKAYA BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ
 ABDULLAH ÇETİNKAYA EMİRGAZİDE

Konya Milletvekili Abdullah ÇETİNKAYA Emirgazi Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK ve Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe teşkilatını ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.21 Mart Pazar günü saat 14.30 da Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK,İçe Başkanı H.İbrahim KOTUK,İl Genel Meclis Üyesi Süleyman KAYGISIZ ve yönetim kurulu ile Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.Belediye Başkanı makam odasında gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık olarak bir buçuk saat sürdü. ÇETİNKAYA Emirgazinin sıkıntılarını bildiklerini ve sorunları kısa süreç içerisinde çözebilmek için çalışmalara hız vereceklerini belirtti.Belediye Başkanı KOÇAK Emirgazi ye yapılmasını planladıkları projelerin bir an önce hayata geçirilmesi konusunda milletvekilinden destek istedi .Bu projeler Emirgazinin çehresini değiştireceğini ve yapılması içinde elinden gelen bütün gayreti sarfedeceğini belirtti.Adalet ve kalkınma parti ilçe başkanı H.İbrahim KOTUK ise ÇPL ek binası ve atölyesi,2 yıllık fakülte ,Çok amaçlı bir kapalı spor salonu ilçemize birde Anadolu lisesi yapılabilmesi için çalışmaların devam ettiğini kısa süre içerisindede hayata geçirilmesi için ÇETİNKAYA dan destek istedi.bu görüşleri dinleyen ÇETİNKAYA emirgazi gerçekten bu hizmetleri hak eden bir çalışma içerisinde sizleri tebrik ediyorum ve bu projelerin Emirgazimize ilçemize kazandırılması için bütün çabalarımı göstereceğim dedi ve ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK Abdullah ÇETİNKAYA ya dokuma Türk bayrağı hediye etti.