İLÇE KAYMAKAMI HACI ARSLAN UZAN'I UĞURLADIK
 İLÇE KAYMAKAMI HACI ARSLAN UZAN' I UĞURLADIK

Emirgazi Kaymakamlığına vekalet olarak atanan Hacı Arslan UZAN 4 nisan pazar günü ilçemizden ayrıldı.İlçemizde görev yaptığı süreç içerisinde çalışkanlığı ve vatandaşlarla ikili ilişkilerde sıcak kanlı olması ile gündeme gelen Kaymakam UZAN özellikle ağaçlandırma ve meslek edindirme kursları ,Süt kooperatifi ve sportif etkinliklerde yer aldı.2 nisan cuma günü Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK ı makamında ziyaret ederek veda ziyaretini gerçekleştirdi.veda ziyaretinde Demirci Kasabası Belediye Başkanı Süleyman Şahin TOPAL da hazır bulundu.Kaymakam Hacı Arslan UZAN bütün kamu kuluşlarını ve vatandaşları esnafları ziyaret ederek helalleşti.Bizlerde Emirgazi vatandaşı olarak bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Hacı Arslan UZAN sevgi ve saygı dileklerimizle..