KUTLU DOĞUM ŞENLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI
 KUTLU DOĞUM ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

Emirgazi Sabah Okuma Salonu Müdürlüğü tarafından düzenlenen kutlu doğum haftası çerçevesinde yapılan anma proğramına çok sayıda davetli ve misafir katıldı.Şenliğe Emirgazi Belediye Başkanı Ali Rıza KOÇAK,Akparti İlçe Başkanı H.İbrahim KOTUK,Demirci Belediye Başkanı S.Şahin TOPAL,Kutören Belediye Başkanı ,çok sayıda davetli misafir ve çevre kasaba ve köylerden davetlilerin iştiraki ile gerçekleştirilen proğramda sunuculuğu Şerafettin DENLİ nin gerçekleştirdiği eğlencede kuranı kerim tilavetinde  Ereğli Halit Kalkan Öğrenci Yurdu Müdürü Nedim AYDOĞAN ın kuran'ı kerim okuması ile başlayan proğramda sırası ile  Emirgazi muhteşem ilahi grubu hazırlamış oldukları ilahileri okudular .sinevizyon gösterileri,ikramlar (lokum),havai fişek gösterileri ile devam eden proğram bütün davetlilerin katılımı ile yapılan dua ile son buldu.Katılımcıların yapmış oldukları değerlendirmede butür etkinliklerin devamının olmasını öncelikle proğramı hazırlayan sabah okuma salonu müdürü Hasan KAYA ya ve yardımlarını esirgemeyen öncelikle Emirgazi Belediye Belediye Başkanı,Demirci Belediye Başkanı,Kutören Belediye Başkanı,Belkaya Belediye başkanı na sonsuz teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.