EMİRGAZİ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GALİP 3-0
 EMİRGAZİ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GALİP 3 -0

Yeni Emirgazi Belediyespor Konya Amatör spor külüpleri federasyonu nezdinde 1.Amatör küme A-Gençler ligi a grubu mücadelesinde Konya 3 nolu sahada 9 şubat çarşamba günü saat 14.00 de çıkmış olduğu mücadeleden 3-0 lık net bir skorla ayrılarak haftayı karlı kaptmayı başardı.Maça temkinli başlayan her iki tarafta ilk yarı boyunca orta saha mücadelesi şeklinde bir oyun segilediler.Maçın ikinci yarısında oyunun kontrolunu eline alan Emirgazi Belediyespor 54.dakikada kazanılan köşe vuruşunda Onurun ortasına ön direkte iyi yükselen özgür adalı topu ağlara göndererek takımımızı 1-0 öne geçiren gölü atmış oldu.Emirgazi Belediyespor ataklarını bu dakikadan sonra sıklaştırdı ve ceza sahasına girem onur kaleci ile karşı karşıya kaldı defans oyuncusunun müdahelesi ile yerde kalınca hakem tereddütsüz olarak penaltı noktasını gösterdi.Topun başına geçen okan topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere göndererek durumu 2-0 yaptı.bundan sonra rahatlayan Emirgazispor ani gelişen bir atakta ceza sahası içerisindeki karambolde topu önünde bulan Arifcan takımının 3.sayısını atarak rahatlamasını sağladı..bundan sonraki dakikalarda skordan razı görüntüsü vererek maç 3-0 Emirgazi Belediyesporun üstünlüğü ile sona erdi..

YENİ EMİRGAZİ BELEDİYESPOR

Tahirxxx,Mustafaxxx ,Ramazanxx(erkan) ,Emrahxxx ,İsmetxxx, Okanxxx(kudret) ,Özgür Adalıxxx ,Sametxxx ,Arifcanxxx ,onurxxx ,Cihatxx(Emre)