EMİRGAZİ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA ŞAHLANDI 2-1

Emirgazi Belediyespor Çumra Belediyespor ile 12.02.2011 Cumartesi günü saat 13.00 de Çumra Belediye statyumunda karşı karşıya geldi.Ligde iddiasını sürdürebilmek için mutlak puana ve puanlara ihtiyacı olan Emirgazi belediyespor maç sonunda hedefine ulaşmış oldu.Karşılaşmaya temkinli başlayan Emirgazi belediyesporlu futbolcular öncelikle gol yememek için oyunu kendi yarı alanında kabul edip kontra ataklarla karşılık vermeye çalıştı.nitekim böyle bir organizasyonda ceza sahasında kalecinin uzaklaştıramadığı topu filelere göndermeye çalışan Arifcanı defans oyuncusunun düşürmesi ile kazanılan penaltıyı Okan düzgün bir vuruşla gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.ev sahibi Çumra Belediyesporun bundan sonraki dakikalarda baskısı devam etti.İlk yarı bu skorla kapandı.İkinci devrede ev sahibi ekip olmak yada olmamak için sahaya çıktı ki bunun sonucundada Emrah Emirgazi belediyesporlu Samete gol gelmeyince yumruk atması sonucu oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı.Bütün gözler Emirgazi Belediyesporun 10 kişi kalan rakibi karşısında daha rahat olacağını düşünürken dahada saldırganlaşan Çumrasporlu futbolcular nitekim.60.dakikada soldan yapılan bir ortaya kafa vuruşu ile maça dengeyi getirdi.1-1 .bu dakikadan rakibinin 10 kişi kaldığını hatırlayan emirgazi belediyesporlu futbolcular maçın 70.dakikasında sağ kanattan topla driplinglerle rakip futbolcuları çalımlayarak giren Özgür ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda 2-1 öne geçirmeyi başardı.Bu dakikadan sonra çumra Belediyespor oyunu tamamen Emirgazi belediyespor sahasına yıksada kalede adeta devleşen kaleci Tahiri geçmeyi başaramadı.Maçı 9 Dakika uzatan hakemde engel olmadı Çumra Belediyesporun yenilmesine.tebrik ediyorum arkadaşlar sizleri..disiplinli ve onurlu yaptığınız mücadele için her zaman böyle olmanızı temenni ediyoruz...